› Masná výroba
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 20 položek celkem
Dodáváme jako mleté maso.
Mleté maso složené ze 100% hovězího masa.
Mleté maso složené ze 100% vepřového bůčku.
Klobása je uzenina, která se dá konzumovat za studena, případně i ohřátá na grilu, nebo horké vodě, případně v páře. Tepelně opracovaný masný bezlepkový výrobek.
Dodáváme v celku.
Jemná šunková vepřová klobása vhodná i pro děti. Klobása je uzenina, která se dá konzumovat za studena, případně i ohřátá na grilu, nebo horké vodě, případně v páře.
Uzenářský výrobek ve tvaru dlouhého tenkého válečku.Tepelně opracovaný masný bezlepkový výrobek.
Dodáváme v celku. Objednání možné pouze po celých kusech. Průměrná váha jednoho kusu je 1kg.
Tlačenka je masný výrobek z vepřového masa. Obsahuje malé kousky masa, naložené v rosolu z rozvařených vazivových tkání a vepřové krve.
Tlačenka je masný výrobek z vepřového masa. Obsahuje malé kousky masa, naložené v rosolu z rozvařených vazivových tkání.
Jelítko je tepelně opracovaný masný výrobek z vepřového masa a krve. Poměr masa a ostatnich surovin je různý u jednotlivých receptů, které se liší podle krajů a tradic.
Jitrnice je tepelně opracovaný masný výrobek z vepřového masa. Poměr masa a ostatnich surovin je různý u jednotlivých receptů, které se liší podle krajů a tradic.
Uzenářský výrobek ve tvaru krátkého tlustého válečku.Tepelně opracovaný masný bezlepkový výrobek.
Připravíme pro Vás uzenářský dárkový talíř dle Vašeho výběru výrobků a cenového rozsahu (Prosím o specifikaci do poznámky při objednání).Výběr z tepelně opracovaných masných výrobků, vakuováno.
Vyuzený, jemně kořeněný vepřový bok bez kosti. Jeho aroma a chuť jsou však nezaměnitelné s jinými druhy mas.